7 June 2024 [Bij Broere]

House Meets Techno

Event info

Date:7 June 2024
Location:Bij Broere
Address: Voorstraat 14 IJsselstein
Event:https://www.facebook.com/events/966664058504683
🎉 Welkom bij House Meets Techno – Het Ultieme Feest voor 25-plussers! 🎶
Bereid je voor op een avond vol pulserende beats, hypnotiserende melodieën en onvergetelijke vibes, want House Meets Techno staat op het punt om je zintuigen te prikkelen en je dansschoenen aan het werk te zetten! 🚀
✨ Wat kun je verwachten?
➡️ Spectaculaire Line-up:
Onze top DJ’s hebben de perfecte mix van house en techno voorbereid om je de hele nacht te laten bewegen. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in een muzikale reis die al je favoriete hits en verborgen pareltjes omvat.
DJs: Sergio Tee | DA SEYKO | Van Ton Los | Mtch | SweaterXL
➡️ State-of-the-art Geluid & Verlichting:
We hebben geïnvesteerd in de beste geluids- en lichttechnologie om ervoor te zorgen dat de beats niet alleen gehoord, maar ook gevoeld worden. Laat je meevoeren door de krachtige bassen en de betoverende lichtshow.
➡️ Feestelijke Sfeer:
Verwacht een warm welkom en een feestelijke sfeer vanaf het moment dat je binnenstapt. Onze vriendelijke medewerkers zullen ervoor zorgen dat je je direct thuis voelt, klaar om de nacht van je leven te beleven.
🎫 Kaartverkoop:
Mis dit niet! Zorg ervoor dat je jouw kaartjes op tijd bemachtigt, want de plaatsen zijn beperkt. Ga naar https://eventix.shop/9wn6833v om jouw tickets veilig te stellen en een plaats op de dansvloer te reserveren.