Jaimy Lorenzo

WELKOM BIJ ‘DE FEEL GOOD-FACTOR’ VAN DE DYNAMISCHE JAIMY LORENZO MET HET KLEURRIJKE GELUID EN DE OPBEURENDE ENERGIE!

Nu al een professionele EDM DJ?

Nog zo jong maar nu al enorm muzikaal! Nu al een DJ & beginnende Producer in hart en nieren. Hij is gedreven, hij is proactief en zeer flexibel. Zijn positieve en opzwepende energie zijn kenmerkend voor zijn optredens. Het maakt niet uit waar hij draait, met zijn pakkende sets en aanstekelijke energie maakt hij van iedere party een top feest.

Jaimy Jansen, geboren in Hoofddorp en getogen in Rijnsburg. Begon op 5-jarige leeftijd met een klein DJ-setje na het veelvuldig aandringen bij zijn ouders omdat hij altijd al met muziek bezig was. Op zijn 8ste is hij op dj les gegaan in Oegstgeest en dat ging hem eigenlijk heel goed af en werd geadviseerd om zich verder te gaan verdiepen in het muziek, techniek en produceren daarvan dit heeft hij dan ook gedaan in Amsterdam. Hij is gaan produceren op zijn 10de en zit natuurlijk nog volop in het leerproces. Hij heeft kennis van Ableton en FL studio, daarnaast volgt hij ook pianolessen.

Zijn passie ligt in de muziekstijlen Techno, Tech house, Electro house, Bass house etc. maar geniet ook van een oversteek naar andere stylen op verzoek.

Voor COVID-19 heeft Jaimy op verschillende grote feesten gestaan zoals Winterpretfestival 25 januari 2020. Op dit moment houd hij zich bezig met het organiseren van elke week een Livestream neer te zetten voor DJ’s.

En is veelvuldig bezig met eigen producties maken.

Kortom met zijn 14 jarige (bijna 15 jaar) leeftijd heeft hij al mooie dingen mee mogen maken!