Floris Kroon

Floris Kroon begon met het presenteren van radio programma’s in de jaren 80. Floris deed zijn eerste ervaring op bij piraten in midden Nederland onder de schuilnaam “Maarten van Seumeren”. Aansluitend presenteerde hij in de jaren 90 “dance programma’s” bij diverse lokale publieke en commerciële omroepen. Veel van de gedraaide (unieke) “12” inch” platen kocht hij bij platenzaak DanceTracks in Amsterdam.

Na een korte radio stilte pakte Floris zijn oude radio liefde weer op bij Roulette FM in de Bilt en bij 6FM in het gooi. Bij 6FM was hij ook jaren lang te horen in jingles en promo’s. In Amsterdam was Floris de afgelopen 10 jaar te horen bij Jamm FM, AFC en Dance Radio en tot voor kort in Midden Nederland bij EVA.
De afgelopen 5 jaar heeft Floris zich meer en meer los gemaakt van de door hem zo geliefde dance classics en zich toegespitst op nieuwe Soulful/deep house. De liefde voor Soul, Funk en Disco vind hij 100% terug in deze muziek stroming. Graag laat hij de Jamm FM Radio luisteraar op zaterdagavond van 18:00 tot 20:00 meegenieten/kennismaken in Dance Avenue onder het motto “So Damn Soulful” met deze pure soulful tracks.