DJ Roimer

Mijn DJ naam is Roimer (ook mijn eigen voornaam) en kom uit Zoetermeer, is al een aparte naam dus hoefde niet te brainstormen voor een andere naam.

Gek van muziek al van jongs af aan, dag zonder muziek is, net als lachen, een dag niet geleefd.

Luisteren doe ik naar bijna alle soorten muziek van Techno tot Rock maar mijn passie voor het mixen ligt bij Trance. Heerlijk die uplifting sound geeft me goosebumbs.

Anderhalf jaar geleden hier echt mee aan de slag gegaan en sindsdien niet meer achter mijn decks weg te slaan.

Omdat hier steeds meer mensen enthousiast van werden kreeg ik ook uitnodigingen om te draaien, alleen Corona gooide daarna roet in het eten.

Dus heb inmiddels al aardig wat setjes op Soundcloud staan en geniet van alle positieve en mooie reacties, het live draaien zit er nu even niet in maar gaat er langzaam aan weer van komen.

Wel heb ik het geluk nog even gehad, afgelopen zomer, om op een Trance party met 200 man te kunnen draaien met DJ Sok en DJ Angelique.

In oktober sta ik op de Line Up bij het Indoor festival Get Famous waar o.a La Fuente en Des Santos op de House stage draaien en ik met samen met SOK, Faith Mark en Richard Durand op de Trance stage de afsluiting mag doen.  Keep Your Dreams Alive is daarom ook mijn slogan, en dit is er één die uit gaat komen.

Supertof dat ik nu ook hier mijn sets mag laten horen, ik neem jullie graag mee op een wekelijkse Transmission donderdagavond van 20:00/21:00 Tot Dan!

Love to share my passion for Trance

Greets Roimer de Wit